Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl
/ Blum lade / Blum LEGRABOX

Blum LEGRABOX

Blum-LEGRABOX

Blum LEGRABOX lade mogelijkheden

Of u nu lades met grepen of greeplijsten wilt of uw lades wilt openen met een druksluiting, met de Blum LEGRABOX lade is het allemaal mogelijk. De Blum LEGRABOX lades zijn geschikt voor gebruik als keukenlade of als lade in een meubel bijvoorbeeld voor het renoveren van keukens of ladekasten. Pas een variatie van lades toe van verschillende breedte en diepte maten zodat al uw spullen een geschikte plek krijgen. De zijkanten van de Legrabox lades zijn dicht en de binnenkanten zijn recht. Binnenlades zijn leverbaar met een voorkant met reling, half glas of hoog glas. De ladehoogtes van de Blum LEGRABOX lades variëren van 80 tot 256,5 mm. Voor de breedte is iedere maat mogelijk tot 1200 mm.

Een Blum LEGRABOX lade kan ook toegepast worden om planken in een kast te vervangen door lades waardoor alle spullen in de kast veel makkelijker te bereiken zijn. Wij praten dan over binnenlades. Deze binnenlades kunnen ook toegepast worden bij lades met een hoog front waar nog ruimte is voor een extra lade. Deze lades zijn toepasbaar bij nieuw te maken meubels, maar ook zeer geschikt bij renovatie van de keuken. Binnenlades zijn leverbaar met een voorkant met reling, half glas of hoog glas.

Voor een greeploze keuken of een greeploos meubel worden de LEGRABOX lades met Tip-On (ook wel druksluiting genoemd) en Blumotion (soft-close) gebruikt. Door de lade iets naar binnen te drukken wordt de lade uit de kast gedrukt. Om de lade weer te sluiten duwt men de lade sluit de lade weer langzaam. Deze lades met tip-on en blumotion zijn in alle keukens en meubels toepasbaar. Alle LEGRABOX lades worden geheel voorgemonteerd geleverd met Blumotion (softcosing).

De Blum LEGRABOX lade is verkrijgbaar in de kleuren Zijdewit, Oriongrijs, Carbonzwart en Polar Zilver en Inox (RVS) (Prijs op aanvraag).

Onderstaand het overzicht met de mogelijkheden!

Blum LEGRABOX type N, minimale inbouwhoogte 80 mm
Blum LEGRABOX type M, minimale inbouwhoogte 106 mm
Blum LEGRABOX type K, minimale inbouwhoogte 144 mm
Blum LEGRABOX type C, minimale inbouwhoogte 192,5 mm
Blum LEGRABOX type F, minimale inbouwhoogte 256,5 mm
Blum LEGRABOX type M/Z, minimale inbouwhoogte 106 mm
Blum LEGRABOX type K/Z, minimale inbouwhoogte 144 mm
Blum LEGRABOX type C/Z, minimale inbouwhoogte 192,5 mm


Blum LEGRABOX lade met front en greep  (softclosing)  

Blum LEGRABOX extra lade achter deur of ladefront (softclosing)