Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl
/ Blum lade / Blum TANDEMBOX antaro

Blum TANDEMBOX antaro

Blum-TANDEMBOX-antaro

Blum Tandembox antaro mogelijkheden:

De antaro lades van Blum zijn standaard voorzien van Blumotion, ook wel softclosing genoemd.
Wilt u de druksluiting en de softclosing combineren, vor grepeloze fronten, dan heeft u de keuze uit de geleiders met TIP-ON en BLUMOTION of het electrisch openingssysteem ServoDrive van Blum.

  • Blum TANDEMBOX antaro type N, minimale inbouwhoogte 83 mm

  • ​Blum TANDEMBOX antaro type M, minimale inbouwhoogte 99 mm

  • ​Blum TANDEMBOX antaro type K, minimale inbouwhoogte 131 mm

  • Blum TANDEMBOX antaro type B, minimale inbouwhoogte 160 mm
  • ​Blum TANDEMBOX antaro type CM, minimale inbouwhoogte 196 mm

  • ​Blum TANDEMBOX antaro type DM, minimale inbouwhoogte 228 mm

  • ​Blum TANDEMBOX antaro type M/Z, binnenlade, minimale inbouwhoogte 99 mm

  • ​Blum TANDEMBOX antaro type K/Z, binnenlade, minimale inbouwhoogte 131 mm

  • ​Blum TANDEMBOX antaro type CM/Z, binnenlade, minimale inbouwhoogte 196 mm

  • ​Blum TANDEMBOX antaro type DM/Z, binnenlade, minimale inbouwhoogte 228 mmBlum Tandembox antaro lade te gebruiken met een front en greep of greeplijst incl. softclosing (Blumotion) 

Blum TANDEMBOX antaro

De TANDEMBOX antaro wordt niet alleen gebruikt als besteklade maar ook als voorraadlade in de keuken. Bij een badkamermeubel of een garderobekast  worden de verschillende lades toegepast voor bijvoorbeeld handdoeken en/of lingerie. De ladehoogtes varieren van 87 tot 228 mm  Voor de breedte is iedere maat mogelijk tot 1200 mm.  


Blum Tandembox antaro extra lade achter deur of ladefront met Blumotion (softclosing)  

Blum TANDEMBOX antaro binnenlade

De Blum TANDEMBOX antaro kan ook toegepast worden om planken in een kast te vervangen door lades waardoor alle spullen in de kast veel makkelijker te bereiken zijn. Wij praten dan over binnenlades. Deze binnenlades kunnen ook toegepast worden bij lades met een hoog front waar nog ruimte is voor een extra  lade. Deze lades zijn toepasbaar bij nieuw te maken meubels, maar ook zeer geschikt bij renovatie van de keuken.
 


Blum tandembox antaro lade met front greeploos te openen met druksluiting (Tip-On)  

Voor een greeploze keuken of een greeploos meubel worden de TANDEMBOX antaro lades met Tip-On (ook wel druksluiting genoemd) gebruikt. Door de lade iets naar binnen te drukken wordt de lade  uit de kast gedrukt. Om de lade weer te sluiten drukt men de lade weer handmatig dicht en wordt de druksluiting weer vergrendeld. Deze lades met druksluiting zijn in alle keukens en meubels toepasbaar.


       
Blum tandembox antaro lade met front, met TIP-ON en Blumotion (druksluiting en soft-close), voor greeploze keuken of kast.

Blum antaro met TIP-ON en BLUMOTION (drukslioting en soft-close)

Voor een greeploze keuken of een greeploos meubel worden de TANDEMBOX antaro lades met Tip-On (ook wel druksluiting genoemd) en Blumotion (soft-close) gebruikt. Door de lade iets naar binnen te drukken wordt de lade uit de kast gedrukt. Om de lade weer te sluiten duwt men de lade sluit de lade weer langzaam. Deze lades met  tip-on en blumotion zijn in alle keukens en meubels toepasbaar.