Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl
/ Lade zelf maken / Blum MERIVOBOX / Set

Blum MERIVOBOX / Set

Blum-MERIVOBOX-Set

Blum MERIVOBOX lade zelf maken

Het wordt steeds eenvoudiger zelf een lade te maken voor uw keuken, badkamer en/of slaapkamer. Blum ontwikkelde hiervoor de nieuwe Blum MERIVOBOX lade. Keukenlade.nl heeft complete sets van de MERIVOBOX lades voor u samengesteld die alleen nog een bodem en een rugwand nodig hebben. De sets worden geleverd incl. ladegeleiders met softclosing (Blumotion) of met zowel TIP-ON (druksluiting) als BLUMOTION (soft-closing) (TOB).
U heeft de keuze uit maximale draagkracht 40 kg of 70 kg. Met de bijgeleverde frontbevestigingen kunt u het nieuwe of bestaande front eenvoudig op de nieuwe lade monteren. De Blum Merivobox lade is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, drie kleuren, t.w Zijdewit, Oriongrijs en Indiumgrijs. Bij de hogere voorraadlades heeft u de keuze uit een lade met stang, lade met boxcap of lade met boxcover. Uiteraard zijn de ladesets ook leverbaar met een front voor het maken van een lade achter een deur (binnenlade) of front van een andere lade.