Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl Logo www.keukenlade.nl
/ Blum lade / Blum MERIVOBOX

Blum MERIVOBOX

Blum-MERIVOBOX

Blum MERIVOBOX lade mogelijkheden

De Blum Merivobox lade is het nieuwste type lade in de serie van Blum. Deze lade combineert maximale functionaliteit met geweldig design. U heeft de mogelijkheid de lades te openen met een greep, greeplijst of met een druksluiting. De keuze voor de zijkant van de Merivobox lades varieert van open zijkanten met een reling, maar het is ook mogelijk een ladeinzet van glas of metaal te plaatsen, de verwerking van de lade blijft eenvoudig, daarnaast blijft het boorpatroon voor de bevestiging van het front altijd gelijk. De ladehoogtes van de Blum MERIVOBOX lades variëren van 85,5 tot 209 mm. Voor de breedte is iedere maat mogelijk tot 1200 mm.

Een Blum MERIVOBOX lade kan ook toegepast worden om planken in een kast te vervangen door lades waardoor alle spullen in de kast veel makkelijker te bereiken zijn. Wij praten dan over binnenlades. Deze binnenlades kunnen ook toegepast worden bij lades met een hoog front waar nog ruimte is voor een extra lade. Deze lades zijn toepasbaar bij nieuw te maken meubels, maar ook zeer geschikt bij renovatie van de keuken. Binnenlades zijn leverbaar met een voorkant met reling, half glas of hoog glas.

Voor een greeploze keuken of een greeploos meubel worden de MERIVOBOX lades met Tip-On (ook wel druksluiting genoemd) en Blumotion (soft-close) gebruikt. Door de lade iets naar binnen te drukken wordt de lade uit de kast gedrukt. Om de lade weer te sluiten duwt men de lade sluit de lade weer langzaam. Deze lades met tip-on en blumotion zijn in alle keukens en meubels toepasbaar. Alle MERIVOBOX lades worden geheel voorgemonteerd geleverd met Blumotion (softcosing).

De Merivobox lade is verkrijgbaar in de kleuren Zijdewit, Indiumgrijs en Oriongrijs.

Onderstaand het overzicht met de mogelijkheden!

Blum MERIVOBOX type N, minimale inbouwhoogte 85,5 mm
Blum MERIVOBOX type M, minimale inbouwhoogte 108 mm
Blum MERIVOBOX type K, minimale inbouwhoogte 146 mm
Blum MERIVOBOX type E, minimale inbouwhoogte 209 mm
Blum MERIVOBOX type M/Z, minimale inbouwhoogte 108 mm
Blum MERIVOBOX type K/Z, minimale inbouwhoogte 146 mm
Blum MERIVOBOX type E/Z, minimale inbouwhoogte 209 mm


Blum Merivobox lade, de nieuwste lade van Blum