Blum LEGRABOX lade met Tip-on en Blumotion, 192,5mm (C)
0 Reviews | Review toevoegen

De Blum LEGRABOX lade met TIP-ON en BLUMOTION wordt gemaakt volgens onderstaande (in te vullen) specificaties. Levering inclusief frontbevestiging en ladegeleiders, exclusief front.

Artikelnummer

LEGRABOX-TIP-ON en BLUMOTION (C) tot 60 cm 

€ 157,75 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Blum LEGRABOX keukenlade met TIP-ON en BLUMOTION, inbouwhoogte van 192,5 mm.

Mogelijkheden:
De Blum LEGRABOX lade is de meest  luxe versie van de Blum keukenlades. Deze nieuwe schuiflade heeft een recht en strak uiterlijk en is te verkrijgen in diverse kleuren waaronder  Oriongrijs, Polar Zilver, Terrazwart,  Zijdewit en Inox (RVS).  Door de verbeterde techniek van de ladezijkanten en de ladegeleiders zijn de schuiflades na montage optimaal te verstellen in alle richtingen. De hoogte van de lades varieren  van  80 tot  257 mm.
Belangrijk  verschil met de andere lades uit de Blum serie is dat de binnenkant van de lades strak en recht  zijn en dus geen ronde kanten meer hebben.   
De nieuwe lijn  lade-indelingen van  AMBIA-LINE   zorgt voor een optimale indeling van de lades.


Leveringsomvang:

De LEGRABOX lades worden compleet  voorgemonteerd geleverd. Dit betekent dat de lade al voor u in elkaar is gezet. Montage van de meegeleverde ladegeleiders met geïntegreerde TIP-ON (druksluiting) en BLUMOTION, soft close, is al voldoende om de lade in de kast te schuiven. Met de meegeleverde frontbevestigingen kunt u het bestaande of nieuwe front op de nieuwe lade monteren. Wij leveren standaard géén front bij dit type lade. Voor nieuwe fronten kunt u een kijkje nemen op onze website Meubelinterieur.nl

Draagvermogen:

Daar de LEGRABOX lades voor verschillende doeleinden geschikt zijn, is er ook een verschil in het te kiezen draagvermogen. Lades voor handdoeken in de badkamer hebben vaak genoeg aan een draagvermogen van 40 kg, maar een lade van 120 cm breed vol met borden en schalen heeft al snel een draagvermogen nodig van 70 kg. Maak de keuze van het draagvermogen dus op basis van de breedte van de lade en het gebruik van de lade.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
Showroom         Kantoor        Afhalen  
   
Weerenweg 26 1161 AJ Zwanenburg  
Telefoonnummer: 020-4972609  
E-mail: info@keukenlade.nl  
Meest gestelde vragen